Želite li izgledati optički više, poslužite se ovim trikovima!

Izgled džepne Venere, mnogim je (pre)visokim ženama san! A znate kako je onim nižim? Da im je samo nekoliko centimetara više. Mogu li visoke potpetice biti rješenje? Da, ako ste na njih navikle! Postoje i neka druga zanimljiva rješenja koja možete postići odijevanjem. Nećete biti više, ali ćete optički produljiti liniju tijela!

Evo tri super načina da izgledate vitkije:

Remen i otkrivanje ruku – Volite li ‘vrećastu’ odjeću znajte da će vas optički ‘poklopiti’ i skratiti vam liniju tijela. Nosite li takve odjevne predmete ne zaboravite širi remen i još jedan trik – otkriti podlaktice.

fashion-visina-moda-modnialmanah

Definirajte struk! I neka se on jasno vidi! Dakle nosite li suknju i bluzu nikad je ne nosite preko suknje jer ćete optički izgledati niše. Puno je bolje rješenje kad bluzu uvučete u liniju suknje i podignete malo liniju struka.

fashion-visina-moda-modnialmanah

Koja je idealna dužina odjeće? Zapravo, mogu li niže žene nositi dužu odjeću? Da, ako pazite na dio nogu kojeg ćete otkriti. Dužina ispod koljena (koja otkriva potkoljenice) je puno boje rješenje nego dužina koja ulazi u liniju listova.

fashion-visina-moda-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed