Želite li imati frizuru u trendu? Ovo su četiri trenda koja ćemo slijediti!

Kosa je odraz zdravlja, ali i jedan od simbola ženske ljepote. Zdrava, dobro njegovana i lijepa kosa čini nas zadovoljnijima i poželjnijima, te na podiže samopouzdanje. S pomno odabranom frizurom bit će vam lakše biti u trendu ovog proljeća.

No, znate li što se nosi?

Samo da je/izgleda prirodno!
Ova modna sezona, što se tiče frizura, obilježena je prirodnom ljepotom i minimalizmom. To je odlično jer frizure s revija lako možemo napraviti i kod kuće. Nosit će se opuštene valovite frizure, pletenice, te jednostavni repovi i punđe.

Volumen
Ovog proljeća moderna je živahna kosa puna volumena u pokretu i valovima, a šiške su podignute od lica. Kosu prvo pripremite pjenom, te ju navijte na velike četke i viklere i fiksirajte blagim lakom (ne smije biti prejak kako bi kosa zadržala pokretljivost).

Rep
I ovog proljeća rep je itekako moderan. Kosa će se vezivati mirnije, bez visokih ‘tapiranja’ tjemena, pa vam savjetujemo daj u vežete u niže opuštenije repove. Razdjeljak može biti sa strane ili začešljan unazad.

Bob
Nije nas zaobišao ni ove sezone! No sada se nosi valoviti bob, idealan za zaljubljenice u modne 1920-e. Za ovakvu frizuru kosa ne mora biti potpuno kratka, već dužina može biti i do ramena. Potrebno je samo figarom uvite pramenove kose, te ih pošpricajte laganim lakom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed