Što morate znati o nošenju parke? Kad je strukirati, a kad nositi raskopčanu?

Sjećate li se must have jakne s početka 90-tih? Bila je to parka koju je karakterizirao poseban kroj – duljina koja prelazi bokove i mogućnost stvaranja forme ovisno o tome nosite li je kao dio casual ili sportskog look-a.

Kako se moda ciklički vraća, ovaj se model jakne vraća na modnu scenu ovog proljeća . Mi smo ih primijetili u kolekciji Gerry Weber-a u dvije varijante – nešto klasičnija bež i trendy tamno plava.

Što morate znati o nošenju parke? Ovo su savjeti uz pomoću kojih ćete naučiti odabrati idealan kroj, boju i vrstu tkanine vaše parke.
• Ovaj odjevni predmet nosite u svim prilikama, čak i u strogom formalnom looku. U tom slučaju neka jakna bude što tamnija ili neutralna bež.
• Korigirajte liniju tijela parkom, jer ne postoji niti jedna druga jakna kojom to možete napraviti. Kako je nositi? Pogledajte dobro svije tijelo. Ukoliko imate naglašen trbuh i prsa parku nosite raskopčanu strukirajući je samo na leđima. Na taj ćete način optički stvoriti stražnjicu i maknuti fokus s prednjeg dijela tijela. Ženama jačih bokova ova jakna optički sužava stražnjicu, ‘lomi’ liniju bokova i optički izjednačuje gornji i donji dio tijela.
• Što su vam prsa manja to neka vaša parka ima više ukrasa. Kapuljača je uvijek dobar izbor.
• Pazite na boje i teksturu tkanine. Birate li neutralne boje pazite da se ne podudaraju s bojom vaših podočnjaka kako ne biste djelovale umorno. Što ste krupniji to neka tkanina više bude mat. Tako ćete optički djelovati vitkije.

gerry-weber-tekstilpromet-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed