Zeleni ulazak u jesen!

Jarka kao proljetna trava, ali i umirujuća poput masline koja upija zadnje zrake sunca na početku jeseni – tako bi se mogle opisati sve nijanse zelene koja će biti nositeljica novih modnih trendova sezone. Dominirat će svim elementima total looka – od klasičnih i temeljnih komada bez kojih je odijevanje nezamislivo pa sve do koketiranja sa stilom kroz modne detalje. Kao i svaka boja, tako i zelena ima 50 nijansi među kojima možete odabrati onu nijansu zelene koja najbolje odgovara vašoj osobnosti, ali i boji put, očiju i kose, tako da izgovora nema! Pozelenite ove jeseni!

Koje biste zelene komade trebale isprobati?

  • Zelena suknja – ova hladna boja optički će korigirati liniju tijela i ublažiti obline. Upravo zato potražite zelenu suknju koju ćete kombinirati s gornjim dijelovima iz spektra hladnih tonova ili u kontrastu s toplim bojama (zelena suknja + žuta bluza).
  • Zeleno poslovno odijelo je odlična baza u vašem poslovnom total looku. Odaberite nijansu koja podržava vašu boju puti (pazite na to da boja kontrira prirodnoj nijansi vaših podočnjaka) kako biste u njemu uvijek izgledali lijepo i svježe.
  • Zelena bluza ili košulja je pravo osvježenje u outfitima u kojima dominira neka druga boja. Primjer bi bio spoj tamno plavog odijela i zelene bluze.
  • I na kraju ne zaboravite na modne detalje. Kupujete li nove modele torbica, cipela neka budu u zelenim nijansama (najbolje je odabrati istu boju) kako bi zajedno dodatno pojačale svaku modnu kombinaciju.
Trenutno nema komentara

Comments are closed