Vlada li moda u sportskim arenama?

Prije nego li krenete komentirati kako na sportskim terenima nije mjesto modi sjetite se kako se na teniskim terenima uvijek čekao izlazak tenisačica s novim sportskim kombinacijama, kako su brojni košarkaši zaslužni za popularizaciju tenisica, kako nogometaši nose kult tetoviranja…. Moda i sport se odavno preklapaju, a neki komadi koji su bazno napravljeni za vježbanje uspješno žive i na gradskim ulicama.

fashion-moda-vježba-otvoreno-sport-modnialmanah

Zato… kad krenete s novim ciklusom vježbanja, želeći osvježiti sportske komade u kojima ćete vježbati znajte ovo:

  • Želite li se baviti sportom prilikom nošenja određenih odjevnih kombinacija potražite stručni savjet prodavača je li određeni odjevni predmet napravljen i dizajniran kako bi pratio napore tijela. Naučite koji tip donjih dijelova trebate prilikom vježbanja – kratke ili duge nogavice, uske hlače, modele od pamuka ili umjetnih tkanina koje drže tijelo suhim tijekom napornog vježbanja.
  • Gornji dijelovi služe da dodatno upijanje znoja i u potpunosti svojim dizajnom moraju odgovarati građi tijela. Pazite na to da uz majice uvijek uskladite i rublje. Potražite sportske modele koji omogućuju odlično prianjanje.
  • Svaki tip sporta nosi i svoju modnu priču, pa pokušajte uskladiti način vježbanja s onim što ćete nositi prilikom aktivnosti. Evo i primjera – nije svejedno u kakvoj ćete odjeći vježbati u teretani ili svladavati planinarske rute, niti u čemu ćete zaigrati odbojku a u čemu plesati sambu.
  • Kad odredite model koji će odlično odgovarati načinu na kojeg ćete vježbati krenite s modom. Odaberite boje koje volite kako bi boje poticale vašu aktivnost prilikom vježbanja, investirajte u kvalitetne komade kako biste duže u njima mogli uživati, neka cijeli outfit bude osmišljen po principu – sve se kombinira sa svime.
Trenutno nema komentara

Comments are closed