Zbogom plastika, nosimo prirodno!

Zaštitimo prirodu u kojoj živimo i izbacimo iz upotrebe plastične vrećice koje smo do sada bacali u kante za otpatke. Umjesto plastike, u svoje torbe stavite preslatke vrećice za kupovinu napravljene od finih tkanina koje se lako peru.

Danas je ovaj trend u porastu pa mnogi supermarketi i drogerije nemaju više u ponudi klasičnu plastičnu vrećicu. Njih su zamijenile platnene , višenamjenske vrećice koje se lako održavaju i uvijek nose u torbici. Ili se nose samostalno u kupovinu.

Kako odabrati pravi model torbe za kupovinu?
Sve ovisi o vrsti torbe koju nosite! Volite li manje torbice, za vas u manje vrećice za šoping. Dizajnirane su u obliku cvijeta, jagode ili sličnih oblika i nose se kao detalj na torbici.
Idete li u kupovinu impulzivno u svoju veliku ‘sport Billy’ torbu složite i barem jednu platnenu torbu za kupovinu. Neka bude napravljena od mekanog pamuka kako bi se lako složila i ne zauzimala puno prostora.
Planirate li veeeliki shopping krenite s prikladnim i dovoljno velikim torbama za kupovinu. U ponudi su različiti modeli – za sitnice, ali i boce, staklene teglice. Ne želite li nositi preteški teret ponesite i torbu s kotačima. To je najpraktičnije rješenje za kupovinu.
Pazite na kvalitetu tkanine. Na tržištu ima puno različitih modela torbi. Možda sve dobro izgledaju, ali nisu sve funkcionalne. Torbe napravljene od sintetičkih tkanina , od tankog pamuka i s tanjim naramenicama vrlo lako mogu puknuti prilikom nošenja. Njih zamijenite torbama od žutice, lana, s dodatnom postavom i ručkama na kojima se raspoređuje teret.
Ponesite poruku na svojoj torbi! To je vrlo popularno i upravo po dizajnu torbe za šoping razlikujemo temperament i vrstu šopingholičarke.

Trenutno nema komentara

Napišite komentar

Vaša email adresa neće biti prikazana

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS