Zaželjeli ste se putovanja? Evo koje delicije ne smijete propustiti dok putujete!

Pandemija kao da malo popušta s mjerama, pa je sve više vas koji jesen planirate iskoristiti za putovanja. Egzotika ili neka susjedna zemlja?
Bez obzira koji je odgovor, mi vam u nastavku donosimo, popularnu hranu u kojoj ćete uživati na najpopularnijim mjestima sudeći po broju turističkih rezervacija.

Što (na brzinu) pojesti u…

  • Vijetnamu? Popularni Vijetnam poznat je po gastro užitku – sendviču Banh mi. Riječ je o bagetu u kojem se nalazi nekoliko sloja mesa i povrća koji se u svojoj suprotnosti okusa nevjerojatno sljubljuju u jedan prefini sendvič.
  • Njemačkoj? I kad je najtoplije, u Njemačkoj sve miriši na kobasicu s curry umakom. Možete je pojesti u toplom mekom pecivu ili na tanjuriću iz čašu hladnog piva.
  • Na Tajvanu? Tajland nudi bogat izbor različitih slanih i slatkih delicija, a na vama je da od svega ponuđenog na štandovima odaberete ono najbolje. Nećete pogriješiti ako probate omlet, pržene puževe, ljepljivu rižu, umake od iznutrica i voćni desert od crnih šljiva.
  • U Kambodži? Ova destinacija je jako popularna u zadnje vrijeme, a ono što svakako trebate probati je pržena piletina s karijem.
  • U Danskoj nećete požaliti ako pojedete bilo što od svinje. Vidjet ćete uvijek se poslužuje uz pire koji je zapečen u pećnici.
Trenutno nema komentara

Comments are closed