Zavedite ga palačinkama!

Planirate li ovo Valentinovo provesti kod kuće, uživajući u homemade delicijama uz koje ćete nazdravljati svojoj ljubavi, pojednostavnite pripremu hrane. Napravite nešto kreativno, a fino, nešto što će poslati poruku ali i razvući bore smijalice.

Predlažemo vam da svog dragog zavedete palačinkama!
Jedna od najjednostavnijih (ali i mnogim djevojčicama prvih) slastica svakako su palačinke. Mogu se pripremiti na razne načine (neki im dodaju i naribane jabuke i konjak i puno i malo jaja i mineralnu i sodu bikarbonu…) ali isto tako i poslužiti.

Potražili smo inspiraciju na Internetu i pronašli tri zanimljiva načina. Prvi smo vam otkrili na početku ovog teksta – riječ je o slovima od palačinke koje možete staviti na tanjur i poslati određenu poruku. Kad je dragi pročita, poslužite i ostale detalje- domaći pekmez, Nutellu…

Osim slova, palačinku možete pretvoriti i u ljubavno pismo. U tom slučaju ono može biti i bijelo i ružičasto i smeđe ovisno o tome dodate li baznoj smjesi malo jestive boje ili čokoladu.

gastro-palačinke-modnialmanah-valentinovo

I za kraj, nama se učina jako zanimljivom i varijanta malih zavežljaja od palačinki koji mogu skrivati slano ili slatko punjenje.

gastro-palačinke-modnialmanah-valentinovo
Trenutno nema komentara

Comments are closed