Zašto svaka žena treba Natura femina organic proizvode?

Znate li koliko je važno da prilikom ‘onih’ dana u mjesecu, ali i tijekom svakog dana koristite uloške napravljene od 100%organskog certificiranog pamuka? Postoje li takvi proizvodi na tržištu! Naravno da postoje – TOSAMA Natura femina organic su higijenski ulošci i tamponi napravljeni od 100% organskog certificiranog pamuka, bez dodataka super apsorbirajućih prašaka, celuloze ili drugih primjesa. Uz to, njihova je zaštitna folija i pakiranje napravljeno od jedinstvenog Mater BI materijala prirodnog porijekla, koji je u potpunosti razgradiv.

Znate li? Dokazano je da kod žena koje imaju problema s čestim upalama, iritacijama i alergijama, promjena higijenskog uloška i korištenje 100% pamučnih uloška dovodi do smirivanja i potpunog nestanka simptoma, dok se prestankom korištenja pamučnih uložaka i ponovnim vraćanjem na prijašnje higijenske navike simptomi vraćaju.

tosama_beauty_modnialmanah

Gdje kupiti? Ulošci i tamponi dostupni su u poslovnicama dm-a i Bijela štacuna shopu u West Gate Shopping centru.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS