Imate li bujna, ali obješena prsa? Ovo su savjeti kako naglasiti dekolte!

Kad je o prsima riječ, njihov oblik dijelimo na jabuku i krušku. Odnosno čvrste i okrugle grudi (bradavica je na sredini) i kruškolike, obješene grudi (bradavica na dnu prsa). Upravo kruškolika prsa predstavljaju problem u odijevanju jer njih je potrebno podignuti i lijepo oblikovati. Dekolte je u modnom fokusu, a pred vama savjeti kako ‘ukrotiti’ prsa koja izgledaju poput zrelih krušaka.

savjet_grudi_modnialmanah_prsa

Kako optički smanjiti prsa?
• Grudnjak je najvažniji! Posebno ako su prsa kruškolika (čitaj obješena). Odaberite model grudnjaka s pojačanim (širim) naramenicama koje se neće ružno urezati u ramena. Isto tako grudnjak treba biti dovoljno dubok kako prsa ne bi ‘kipjela’.
• Birajte duboki, ali široki dekolte. Što to znači? Naramenice koje dodiruju ramena ‘otvoriti’ će gornji dio tijela i optički smanjiti dekolte. Ovaj izrez nosite na haljinama.
• Pazite na ukrase na gornjim dijelovima! Kamenčići, našiveni volani, trake… sve to može dodatno pojačati dekolte. Isto tako budite oprezni i s printovima. Veliki uzorci su bolji od malih, ali isto tako pazite kakvi su. Nikad ne kupujte majice s lijepim ‘slikama’ a da ih niste isprobale.
• Budite oprezne s tkaninama. Mat tkanine su bolje od sjajnih.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS