Zašto ovog proljeća trebate barem 10 različitih dokoljenki i soknica?

Kratke nogavice hlača i otvorenije cipele sa željenom potpeticom modni su imperativ ovog proljeća, a ‘modnu tampon’ zonu popunjavaju soknice i dokoljenke. Ako nije riječ o strogom formalnom look-u kad je imperativ da se ispod ruba hlača vide fine i sjajne dokoljenke u nekoj od nude boja, pokažite kreativnost neobičnim kombinacijama uzorka.

Jadran čarape, kao najstariji domaći proizvođač čarapa, proljeće 2020 započinje odličnom kolekcijom hulahupki ali i dokoljenki i soknica različitih struktura.

Koja su tri modna imperativa?
• Točkice različitih veličina koja odlično pomiruju cipele u proljetnim nijansama i ostale geometrijske printeve.
• Mreža različite gustoće koja je odličan izbor za sve one koje nose štikle i klasične odjevne kombinacije te ovakvim detaljem naglašavaju ženstvenost.
• Različite inačice animal printa koje ove sezone dolaze u zanimljivim oblicima izrade. Isprva se određene dokoljenke čine kao mreža, no kad malo bolje pogledate mreža asocira na pjegice s leđa leoparda, zebrine pruge i slično.

Savjet više: Ovaj tip dokoljenki se nosi u kombinaciji s hlačama, pomirujući činjenicu da su vam možda malo prekratke hlače. Ukoliko ćete najlonsko rješenje kombinirati uz suknju ili haljinu te balerinke ili štikle uvijek birajte soknice. U kolekciji Jadran čarapa mnogi su modeli lijepo izrađenog ruba koji vas poziva da ovu kombinaciju odjenete na ženstven način.

Trenutno nema komentara

Comments are closed