Pet beauty trikova za brzo i jednostavno šminkanje! Koristite žlicu, ravnalo…

Ukoliko je ulazak u 2020 za vas značio i nove navike i sjecanje rutine kad je make up u pitanju danas vam otkrivamo pet super trikova za brzo i jednostavno šminkanje. Olakšajte si gdje možete i spriječite ružno preslikavanje šminke, stavljanje proizvoda na krivo mjesto, odabir krive boje…

beauty-make-up-modnialmanah

Što morate znati?
• Kako ćete znati da li je puder dobre boje. Ne stavljajte ga na ruke (jer su one često tamnije od lica) nego prekrijte s puderom spoj između palca i kažiprsta. Taj dio ruke je najsličniji boji vaše puti i kad nađete idealnu nijansu koja prekriva taj dio, pronašli ste i puder koji je totalno nevidljiv na vašem licu.
• Imate li problema s nanošenjem maskare poslužite se jušnom žlicom. Prislonite je uz gornji kapak i maskarom od dolje povlačite trepavice prema žlici. Dobiti ćete prekrasne uvijene trepavice a ostatak maskare ostati će na žlici.
• Na isto način možete našminkati i donje trepavice. U ovom slučaju unutrašnjost žlice stavite ispod donjih trepavica i s gornje strane prelazite preko trepavica.
• Gdje staviti rumenilo? Ukoliko nosite sigurne (pa ga izbjegavajte) poslužite se školskim ravnalom. Prislonite ga tako da spaja vrh nosa i gornji dio uha. Sredina te linije je idealno mjesto za staviti rumenilo.
• Ruž za usne vam se često prelijeva preko linije usana? Vrijeme je da šminkanje započnete dječjim puderom kojim ćete potpuno prekriti usne. Kad su usne matirane koristite kistić za nanošenje ruža.

Trenutno nema komentara

Comments are closed