Zar je baš morala doći danas?! Evo kako biti seksi i za vrijeme menstruacije!

Menstruacija i seks, dvije stvari koje ljudi najčešće ne koriste u istoj rečenici. No, na svu sreću postoje nova rješenja koja vam pružaju mogućnost da se osjećate senzualno i atraktivno čak I kad krvarite. Budući da je danas Valentinovo, ništa ne smije pokvariti taj dan!

Zaigrajmo igru
Ako ste onaj tip partnera koji voli vatreni seks kroz cijeli mjesec, ali u isto vrijeme niste sigurni kako biti intimni dok je prijateljica Menga tu, možda je vrijeme za igru zadirkivanja koja će užitak učiniti još većim. Tih 5 dana u mjesecu vam daje priliku da uzmete stvari u svoje ruke, a da vaš partner žudi za vama više nego što je ikada mislio da je moguće. Probudite strasti koje ćete zapaliti na najbolji mogući način kada tih pet dana istekne.

Kako? Svaki dan od tih 5 dana probajte stvoriti okruženje koje vašeg partnera podsjeća na vas, na vas u krevetu da budemo precizniji. Ali nemojte biti preočiti ili predirektni – pustite ga da misli kako je on taj koji zadirkuje vas. Pošaljite mu poruku kako vam nedostaje njegov dodir, pošaljite seksi fotografiju (ali nemojte otkrivati previše, tek dovoljno da mu pokrenete maštu), šapnite svoje želje, pustite romantičnu glazbu… Budite kreativni, ne postoje barijere!

Dva do tri puta dnevno bit će sasvim dovoljno da se ta napetost održi, a kada dođe taj dan, samo ga dočekajte u spavaćoj sobi gdje će on doći siguran kako je sve ovo bila njegova ideja. Šah-Mat, bravo, upravo si postala kraljica!

Pitanja i odgovori
Nemamo svi petlju za improvizaciju. Ova igra pitanja i odgovora vam daje mogućnost da smislite pitanja, seksi scenarije, te čak da unaprijed pripremite i seksi fotke. Kada ste spremni započeti igru, saberite sve što se pripremili i počnite s nevjerojatno dobrim zadirkivanjem.

Ovo je sve što trebate pripremiti za igru. Svaka osoba dobije 3 kuverte. U svakoj se nalazi seksi slika, napisan i objašnjen scenarij što biste htjeli pokušati – napisan s puno detalja, npr “skinut ću svoje gaćice u kupaoni i donijeti ih tebi” ili seksualni čin kojim želite udovoljiti svom partneru.

Dakle, kada je izbor u vašim rukama, vi ste ti koji birate koliko daleko želite ići. Ako su baš ti dani mjeseca, i dalje postoji toliko zabavnih i seksi aktivnosti koje mogu začiniti vašu večer.

Sada uzmite svoje večernje rekvizite I nađite intimnije mjesto u vašem najdražem restoranu kako biste započeli s vašim iznenađenjima.
Ponesite kuverte na večeru kako bi započeli igru seksi pitanja- stvari koje biste napravili, mjesta gdje biste to voljeli napraviti, nešto što još nikada niste probali ali želite. Što je odgovor intenzivniji, dobiva se više bodova. Svakih 5 bodova vam daje pristup jednoj od ih kuverti.

Vjerujemo da će vaš apetit za vrijeme večere trajati satima, stoga ponesite neke slastice doma za spavaću sobu.

Hrabrima i sreća pomaže
A što kažete na to da učinite još jedan korak naprijed i ustvari spojite seks i menstruaciju? Svi znamo da postoje obožavatelji plovidbe Crvenim Morem i da je to sasvim normalno.

Seks za vrijeme menstruacije vam može donijeti nevjerojatne blagodati – zahvaljujući medicinskim istraživanjima, saznali smo da orgazam može smanjiti menstrualne bolove. Sve je to zahvaljujući endorfinima koji se ispuštaju za vrijeme klimaksa a oni se bore s neurotsmitorima koji su zaslužni za menstrualne bolove.

Ako razmišljate o tome, pogotovo nakon romantične večere koja vas je i dovela u ovo raspoloženje, ali se i dalje brinete o krvavom neredu popraćenom neugodnim situacijama, sada je vrijeme da vam predstavimo menstrualnu čašicu koja vam garantira seks bez krvi – Intimina Ziggy Cup. Dakle, ovo je jedan izazov od nas za vas – probajte ju, ako ste za to, naravno. Jamčimo vam da će vas oduševiti.

intimina-beauty-ziggy-cup-modnialmanah-menstruacija

Ali ako ste na kraju svega ovoga tip koji je više za fokusiranje na nešto drugo osim seksa, jednostavno se zagrijte ispod dekice, uz fini čips i dobar Netflixov film. Vaša mjesečnica, vaša pravila! Ne brinite, uvijek postoji vrijeme za seksi igre, ima još toliko dana u godini!

Trenutno nema komentara

Comments are closed