Zagrnite se balonerom, jaknom, parkom…

Jutra su još uvijek hladna, dani sve topliji, a čim nestane sunca temperatura padne i do 10 stupnjeva…Tako bi se najjednostavnije moglo opisati proljeće! Zbog razlike u dnevnoj i jutarnjoj/večernjoj temperaturi potrebno se slojevito odjenuti ali i zagrnuti jaknicama i balonerima.

Nas je inspirirala proljetna kolekcija modnog brenda Mohito u kojem dominiraju prekrasne jakne, baloneri i lagani kaputići.

Što odjenuti?
Baloneri i lagani kaputići! Baloneri su must have komad svakog proljetnog look-a. Mogu biti napravljeni od pamuka, balon svile, laganog štofa… Lagani ili podstavljeni s toplom pamučnom tkaninom koja će vas ugrijati ujutro kad idete na posao. Kasnije, kad zatopli, ovakav tip balonera odjenite preko majice kratkih rukava. Boje? Sve svijetle nijanse, posebno bež koja se nametnula na modnoj sceni.

Kožnjaci – Kratke kožne jaknice koje mogu biti strukirane, ali i stilizirani kaputići i baloneri. Mogu biti jednostavne, bez ukrasa ili ukrašene šljokicama, zakovicama…

Jednostavno proljetna jakna napravljena od laganijeg trapera ili balon svile… One su već neko vrijeme klasik koji uvijek prolazi i koji se lijepo kombinira uz sve stilove.

Trenutno nema komentara

Comments are closed