Na police dm-a stigao Treacklemoon

Svjetski popularan, njemački brend Treaclemoon stigao je u Hrvatsku! I to na police dm-a s kojih jednostavno mami. Riječ je o beauty brendu provjerene njemačke kvalitete kojeg krase prekrasne prirodne teksture obogaćene mirisima jagode, maline i neodoljivog đumbira. Upravo on je u trenutnom fokusu kao odličan proizvod za proljetno buđenje kože.

Upoznajte Treaclemoon vjesnike proljeća:

Treaclemoon – one ginger morning – gel za tuširanje i kupanje s mirisom đumbira!
Gel za tuširanje i kupanje nježno čisti i daje ugodan, osvježavajući miris koži. Nakon upotrebe Treaclemoon gela koža je mirisna i glatka, idealan je za sve tipove kože koju dodatno ne isušuje. Dolazi u pakiranju od 500 ml i donosi prekrasnu poruku na pakiranju.

Treaclemoon – one ginger morning – losion za tijelo s mirisom đumbira
Losion za tijelo njeguje, štiti i hidratizira vašu kožu. Najbolji se rezultati postižu ako se losion koristi neposredno nakon upotrebe Treaclemoon gela za tuširanje. Preporuča se svakodnevna upotreba, kako bi koža bila trajno meka i hidratizirana. Idealan je za sve tipove kože, a na policama dm-a ga potražite u pakiranju od 350 ml.

TREACLEMOON-beauty_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS