Zagreb dobio Kaptol Boutique Cinema

Otvorenje Boutique Cinema u strogom centru Zagreba, točnije u Kaptol Centru jedva smo dočekali! I ne samo mi, već i brojni VIP ulaznici koji nisu željeli propustiti sinoćnje svečano otvaranje. Gužva koja je nastala u jednom je trenutku blokirala promet u centru Zagreba.

Kako izgleda boutique kino o kojem svi pričaju zadnjih nekoliko mjeseci?
Riječ je o prvom laserskom kinu u regiji, konceptu od pet kino dvorana, o interijeru u kojem se savršeno isprepliće šarm arthouse kina, najsuvremenija tehnologija i uzbudljiv dizajn kojeg potpisuju Dean Franić i Saša Šekoranja koji su na ovom projektu radili više od godinu dana. Za njih je ovo kino u svakom detalju predstavlja ulazak u drugačiju stvarnost, a u savršenu priču uklopila se i poznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja je dizajnirala uniforme osoblja u baru. Ovo je kino sasvim drugačiji od multipleksa!

Foto: Duško Vlaović

Kad je riječ o filmskom repertoaru, ovo će kino zadovoljiti različite ukuse jer se uz osnovni kino program očekuje i velik broj filmskih festivala i revija. Od 23. veljače moći ćete pogledati pretpremijerno „Osnivač“, „Captain Fantastic“ „Ja, Daniel Blake“, te izuzetne naslove poput Rossijevog modnog dokumentarnog filma „Prvi ponedjeljak u mjesecu“, Mooreov „Gdje je sljedeća invazija?“ te „T2 Trainspotting“, „Moonlight“, „Lav“ ili novi igrani film za djecu i obitelj „Anka,“ a program će od 26. veljače do 5. ožujka u potpunosti zaokupiti 13. izdanje ZagrebDoxa.

Tko sinoć nije propustio otvaranje? Brojni uglednici iz društvenog i javnog života – Biserka Petrović, Aleksandra Dojčinović, Zlatko Mateša, akademik Zvonko Kusić, Branka i Hrvoje Krstulović, Iva Balaban, Iva Hraste Sočo, Joško Lokas, Boris Vujčić, Ogi Antunac, Željka Ogresta, Dubravko Merlić, Ivan Lovreček, Đurđa Tedeschi, Nenad Korkut, Mirela Holy, Kristina Krepela, Senka Bulić, Nela Kocsis, Denis Kuljiš, Iris Androšević Pinjuh, Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Hamed i Kristina Bangoura, Nikolina Pišek, Renata Sopek, Kristina Bradač, Mario Stanić, Baby Dooks, Dubravko Šimenc, Irena Škorić, Ivana Delač Đolo, Judita Franković, Viktor Drago, Suzy Josipović, Daniela Trbović, Saša Kopljar, Davor Meštrović, Goran Gavranović, Ivana Andabaka, Ivana Husar Mlinac, Loredana i Tomislav Bahorić, Oliver Mlakar, Anamarija Vrdoljak, Marko Tolja, Siniša Glumičić te mnogi drugi…

Više informacija o kinu možete saznati na stranici www.kaptolcinema.hr

Foto: Sarah Dombre i Ino Zeljak

Trenutno nema komentara

Comments are closed