Začinite svoj look detaljima

Znate li što može podignuti i najobičniji outfit? Što vam može naglasiti modnu individualnost? Vjerovali ili ne samo nekoliko komada nakita kojeg izvadite iz svojih kutijica prilikom odijevanja. Posebno ovog proljeća kad je nakit jednostavno must have.

Kako kombinirati nakit?
• Naušnice – mogu biti male, velike, okrugle, viseće… Kombiniraju se tako da naglase vaš stil odijevanja ali i da optički suze lice, dodaju volumen glavi, naglase vrat, ublaže obline…
• Narukvice – Što ih je više, to je bolje! No, budite oprezne – široke narukvice optički debljaju ruke, kao i jako uske. Imate li široka ramena nosite nekoliko uskih narukvica koje su u jednoj boji.
• Prstenje odaberite u skladu s oblikom prsta. Imate li široke i kratke prste prstenje neka bude tanje kako se optički ne bi skratili prsti. Duge prste i velike ruke optički će učiniti ženstvenima nizovi širih prstena koji mogu biti i na gornjem dijelu prstiju.
• Ogrlice su modni detalj i ovog proljeća. Pazite s odabirom. Neka budu u skladu s vratom i oblikom lica. Što to znači? Imate li kratki vrat, optički ga produljite duljom ogrlicom. Isto tako dugi i uski vrat će lijepo izgledati uz širu ogrlicu koja prekriva pola vrata.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS