Za one koje vole modni minimalizam – Reserved RE.DESIGN

Ljeto 2024. sve je samo ne jednostavno. U fokusu su različiti modni stilovi koji pričaju priču o najpopularnijim modnim etapama 20. stoljeća koji se nose samostalno ili u neobičnim kombinacijama i spojevima. S druge je strane modni minimalizam ispričan kroz neparan broj modnih komada koji ljetne outfite čine posebnim.

Upravo minimalizam je inspiracija dizajnerima modnog brenda Reserved da razigrano i šareno ljeto umire elegantnim modnim komadima i jednostavnim krojevima. RE.DESIGN tako u fokus stavlja najpopularnije hlače svih vremena one širokih nogavica i visokog struka, lepršave tunike koje se vrlo lako pretvaraju u mini haljine. Haljine su u ovoj priči bez dodatnih ušitaka i nabora a volumen im stvara samo nekoliko laganih slojeva tkanine koji se nose jedna preko druge. Kako i priliči modnom minimalizmu RE.DESIGN kolekcija je bazno u ne bojama- bijeloj i crnoj koje se gradiraju u bež i sivi spektar.

Foto: Reserved

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS