Otkrivamo vam pet vjenčanica koje koštaju manje od 100 eura!

S jedne su strane glamurozna vjenčanja za koja pripreme traju nekoliko mjeseci, a odabir haljine,svih detalja, ukrasa, dvorane, limuzine prepušta se stručnjacima, a s druge strane sve popularniji trend – jednostavnost u trenucima izricanja sudbonosnog DA. Budući da ljeto koje u svoj svojoj ljepoti pruža posebne zalaske sunca i prirodne kulise mnoge mladenke traže jednostavna rješenja kad je odabir vjenčanice u pitanju. Na Zalandu smo pronašli čak pet vjenčanica kojima je cijena manja od 100 eura a koje se uz dobre detalje mogu pretvoriti u vjenčanicu o kojoj će se pričati!

Planirate li sudbonosno dan reći u manjem krugu uzvanika, želeći uživati u kulisi starog grada koji vam posebno znači ovo je model haljine za vas. Asimetrija odlično prekriva nedostatke građe a haljina se nakon vjenčanja može nositi kao lijepa ljetna haljina za izlaske.

fashion-vjenčanica-zalando-modnialmanah

Naoko klasična, ali vrlo elegantna i posebna haljina je tankih naramenica i definiranog asimetričnog šlepa. Ovaj model haljine odlična je baza za sve detalje koje će ponijeti mladenka – poseban veo, dominantan nakit, veliki vjenčani buket.

fashion-vjenčanica-zalando-modnialmanah

Moda i vjenčanje? O da – za posebne prigode svoju omiljenu trendy haljinu potražite u bijeloj boji. Posebno pretvorite li svoje vjenčanje u tulum godine!

fashion-vjenčanica-zalando-modnialmanah

Klasika za klasičarke koje su skladno građene i koje traže elegantnu i jednostavnu haljinu.

fashion-vjenčanje-zalando-modnialmanah

I na kraju koji model haljine odjenuti za vjenčanje na plaži? Evo modela koji je toliko lijep i ženstven da će vam trebati samo cvijet u kosi, mali buket i pješčana plaža po kojoj ćete do svoje druge polovice stići bose.

fashion-vjenčanje-zalando-modnialmanah

foto: Zalando

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS