Wellness na The Body Shop način!

Zakoračite u proljeće opušteni u balansu, njegovani s energijom koja će rasti sa svakom zrakom sunca! Ovo su samo neke niti vodilje nove wellness priče koju priča The Body Shop. Uravnotežite svoju dušu, um i tijelo uz kolekcije Sleep, Boost i Breathe koje su obogaćene 100% prirodnim eteričnim uljima, s minimalno 90% sastojaka prirodnog podrijetla, veganski certificirani i u ambalaži koja se može reciklirati, tu su da vam pomognu da napunite baterije, obnovite energiju i povratite mir.

Kolekcija je kompaktna, birati možete različite proizvode iz sve tri linije stvarajući vlastito wellness iskustvo a mi vam u nastavku izdvajamo tri seta proizvoda koji najbolje pričaju ovu wellness priču!

Sweet Dreams Discovery Kit sastoji se od ulja za opuštanje i balzama za mirne snove. Dovoljno je samo nekoliko kapi umirujuće mješavine eteričnog ulja kako biste se opustili nakon napornog dana. U svom sastavu ima 100% prirodno eterično ulja lavande iz Francuske, eterično ulje vetivera s Madagaskara i ulje slatkog badema obogaćen talijanskim organskim maslinovim uljem Fair Trade zajednice.

the-boda-shop-modnialmanah-beauty-wellness

Uplift & Relax Essential Oils Kit je kombinacija eteričnih ulja s umirujućim aromama kojeg možete darovati sebi ali i onima koje volite (unutar pakiranja je mala kartica za poruke)
Koja su ulja unutar seta?

  • Smile Essential Oil 20ml
  • Sleep Essential Oil 20ml
  • Breathe Essential Oil 20ml
  • Community Fair Trade kartica
the-boda-shop-modnialmanah-beauty-wellness

Unwind The Mind Gift Set
Od dlačica na glavi do vrhova nožnih prstiju, osvježite svoja osjetila ovim opuštajućim i osvježavajućim poklon setom. Nasapunajte se i zagrlite svoj unutarnji mir uz našu veganski gel za čišćenje kose i tijela, koji će vas ostaviti svježima i spremnima za početak dana. Tu je i bestežinska gel-krema, napravljena od 97% sastojaka prirodnog podrijetla, koja hidratizira vašu kožu bez osjećaja masnoće.

Upija se u trenu, ostavljajući vašu kožu mirisnom i nahranjenom. Prožet eteričnim uljem eukaliptusa iz kineske pokrajine Yunnan i 100% prirodnim eteričnim uljem ružmarina iz Španjolske. Breathe bit će vaša nova opsesija.

Također je obogaćen talijanskim organskim maslinovim uljem Fair Trade zajednice. Masline od kojih se proizvodi ovo ulje autohtone su u Nacionalnom parku Cilento u Kampaniji. Radimo sa zadrugom Nuovo Cilento od 2000. godine i naše partnerstvo pozitivno utječe na mogućnosti zapošljavanja u ovom ruralnom području, gdje postoji rizik od nezaposlenosti.

A ovaj dar pomaže u smanjenju otpada. Torbica je izrađena od papira koji se može obrisati i možete ga uvijek iznova upotrijebiti, a papirnati omot također se može reciklirati.

the-boda-shop-modnialmanah-beauty-wellness
Trenutno nema komentara

Comments are closed