Vrijeme je za stopalice!

Volite li tenisice ili balerinke, a spadate u grupu onih kojima su dovoljne samo prve zrake sunca kako biste skinule najlon čarape, vrijeme je za stopalice. Njih ima različitih na tržištu, pa je jako važno odabrati one koje pružaju ugodnost stopalu i sigurnost prilikom koračanja. Mi smo testirali mnoge modele i brendove i uvijek se nekako vraćamo Pompeinim stopalicama. Napravljene su od najfinijeg pamuka s pojačanim tkanjem u donjem dijelu čarapice. Uz to, na dijelu koji prekriva petu nalazi se silikonski završetak koji omogućuje čarapi da ne klizi s pete.

Za sve vas koje krećete u potragu za novim parom stopalica, ovo je pet ključnih savjeta za pravilan odabir:
• Stopalice uvijek moraju odgovarati veličini vašeg stopala. Na taj način će stopalo u potpunosti prekriti i omogućiti vam da stopalica bude nevidljiva ispod balerinki i druge otvorene obuće.
• Postoje različiti modeli stopalica – one koje prekrivaju samo donji dio stopala (idealne su za balerinke) ili koje prekrivaju stopalo u potpunosti (model za tenisice).
• One uvijek trebaju biti pamučne kako bi pružale ugodnost stopalu. Ujedno, nosite li cipele koje su napravljene od umjetnih materijala ove stopalice stvaraju ugodan i zdrav ‘film’ između stopala i obuče.
• Odaberite boju koja je u skladu s obućom. Jednostavne stopalice (bez čipke i detalja) trebaju biti nevidljive ispod obuče.
• Izaberite model stopalica koje odgovaraju vašem stopalu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS