Vrijeme je za pauzu! Naručite gablec iz Veganšpeka!

veganšpek-dostava-modnialmanah-gastronomija

Naravno, ako ste u Zagrebu i ako upravo sad razmišljate o tome što biste pojeli. Ako već niste čuli za Veganšpek, da vam ga ukratko i predstavimo! Osnovna filozofija ovog bistroa leži na Hipokratovim riječima “Sve što putem prehrane unosimo u naš organizam gradi nas i mijenja, a o tome što smo unijeli ovisi naša snaga, naše zdravlje i naš život.” Upravo ova filozofija je osnovni krivac što se u Veganšpeku svakodnevno na tanjurima nalaze pravi specijaliteti nastali kombiniranjem naizgled nespojivih namirnica Slobodan duh i nezaustavljiv kulinarski entuzijazam vodi kuhare ovog restorana u osebujno gastro putovanje, oslobođeno svih etiketa, gdje su jedini kriteriji posluženog tanjura kvaliteta namirnica, raznolikost, nutritivna izbalansiranost te prilagođenost sezoni ali isto tako i inspiraciji.

Zanimljivi su zar ne? Mi smo dosta njihovih ‘tanjura’ i probali i možemo reći da se nakon njihovih gableca uvijek osjećamo isto – sito, ali ne i umorno što je najčešće posljedica unosa loše kombiniranih namirnica. U ovoj priči ih nema. Zapravo, probajte…

veganšpek-dostava-modnialmanah-gastronomija

Danas je na meniju slijedeće:
JUHA OD CELERA,KESTENA I BADEMA 19 kuna

JUHA OD RAJČICE 19 kuna (kao da ste je vi kuhali, prefina krem juhica koja podiže i najveće spavalice)

VARIVO OD AZUKIJA I KISELE REPE 32 kn (prefinooooooo)

CRNI RIŽOTO OD SIPE 60 kn (najveća porcija u svim dostavama ikad)

LOSOS GRILL S AVOKADOM I NARANČOM NA SALATI 55 kn

TAGLIATELLE S PESTOM OD AVOKADA I BOSILJKA,MINI BURGERI OD TUNE 60 kn

SKRADINSKI RIŽOTO 60 kn (top rižoto)

PURETINA U UMAKU OD ŠAMPINJONA,NJOKE 55 kn (odličan izbor za klince)

SARMA I PIRE KRUMPIR 50 kn (evo još jedan hommage bijelom Zagrebu ovog tjedna)

TOPLA TICOLORE SALATA S CIKLOM,TEMPEHOM I ŠIPKOM,HIZIKI ALGE,PIRJANO POVRĆE,BUNDEVA TEMPURA,PROKULICE,SALATA 50 kn (mi ćemo ovo danas probati!)

Trenutno nema komentara

Comments are closed