Vrgorac ugostio frizersku elitu i pokazao svoje veliko srce

Mnogi su frizeri ovaj vikend bili u Vrgorcu kako bi uživali u već sedmom po redu Hair Smile festivalu frizura čiji je bogati program oduševio. Uz edukacijski dio namijenjen frizerskoj struki na kojoj su sudjelovali frizeri iz tima The Barbers i Label M. Morroccanoil te tradicionalne modne revije ljetnih frizura koju su nosila i djeca s Downovim sindromom, održani interaktivni show „Dan u laboratoriju ludog znanstvenika“ kreiran za djecu vrtićke i osnovnoškolske dobi, u produkciji umjetničkog poduzeća „La La Land“ te su u nebo pušteni popularni leteći lampioni.

Također, ovogodišnji program vodili su voditeljica Turističke zajednice grada Vrgorca, gđa. Željka Opačak i mladi student glume koji je utjelovio Ludog znanstvenika, Miro Čabraja.

Cilj ovog projekta bio je prikupljanje donacija za udrugu „Osmijeh“ iz Vrgorca i Down Syndrome Centar Pula. Udruga „Osmijeh“ usko surađuje s pulskim Down Centrom, jer je upravo ondje glavno sjedište u Hrvatskoj za osobe s Downovim sindromom. Donacije su se prikupljale od prodaje ulaznica za stručni dio programa te od letećih lampiona, a sav prikupljeni novac otišao je u prilog navedenoj Udruzi i Centru.

Da je projekt prošao uspješno govori činjenica da gosti željno iščekuju događaj i sljedeće godine, a djeca su se već raspitala hoće li ih ponovno posjetiti Ludi znanstvenik i njegova suradnica Mirna Ostrošić. Profesionalnost, društvena odgovornost i odlična atmosfera kojoj su pridonijeli svi sudionici sedmog Hair Smile-a dokaz su da za humanitarnost ima mjesta i u maloj sredini i da je potrebna samo dobra volja ljudi da se napravi nešto što svi pamte kao lijepu uspomenu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS