Volimo pametne aparate: upoznajte novu BOSCH perilicu rublja!

Recite zbogom posudama za mjerenje! Ovog proljeća stiže još bolja, još inovativnija perilica BOSCH koju karakterizira sustav doziranja i-DOS. Riječ je o novom načinu doziranja deterdženta i omekšivača za rublje koji vam je zaista potreban. Nema više doziranja “po osjećaju” koji rijetko odgovara idealnoj količini deterdženta koja bi trebala biti korištena.

Znate li? Prekomjerna količina deterdženta može, čak i ako u maloj mjeri prekoračitebosch-modnialmanah preporučenu količinu, rezultirati znatno većom potrošnjom vode i električne energije pri pranju. To nepotrebno opterećuje i okoliš i vaš novčanik. U odjeći se k tome mogu zadržati vidljivi ostaci deterdženta koji mogu nadražiti kožu i izazvati alergijske reakcije. Lošije oprano rublje u pravilu je rezultat premale količine deterdženta. Mrlje se ne otklone u potpunosti i trajno ostaju u odjeći. Zbog premalo deterdženta može doći i do nezgodnih obojenja i neugodnih mirisa. Sustav doziranja i-DOS od trenutka aktivacije mililitarskom preciznošću dozira količinu deterdženta. To čini tako što odredi vrstu tkanine, količinu punjenja i stupanj zaprljanosti vašeg rublja i tome optimalno prilagodi doziranje deterdženta. Obožavamo pametne aparate u domaćinstvu!

U čemu je tajna?
Sustav i-DOS omogućava do dvadeset pranja sa samo jednim punjenjem. Sastoji se od nekoliko spremnika – velikog za tekući deterdžent, ima manjeg za omekšivač. Ručno je dodavanje praška ili posebnog deterdženta, naravno, i dalje moguće.

Iskoristite akciju!
U tijeku je promotivna akcija za ostvarivanje prava na 5 godina potpunog Bosch jamstva na sve Bosch perilice i sušilice rublja kupljene u razdoblju od 1. veljače do 30. travnja 2017. Za ostvarivanje prava na 5 godina potpunog Bosch jamstva (2 godine tvorničkog jamstva i 3 godine dodatnog Bosch jamstva), potrebno je: 1. u promotivnom periodu od 01. veljače do 30. travnja 2017. godine registrirati uređaj na internetskoj stranici www.bosch-home.com/hr na portalu MyBosch; 2. Ispisati jamstvo. Registraciju je moguće izvršiti u roku od 30 dana od dana kupnje uređaja. Za dodatne informacije i pomoć nazovite Bosch servisni pozivni centar: 01/55 20 888.

U istom razdoblju traje i akcija u kojoj kupac perilice ili sušilice Bosch iz akcije* na poklon dobiva omekšivač Silan i hvatač boja. Ovi proizvodi dobivaju se na mjestu kupnje odmah uz kupljeni proizvod iz ove promocije od 01.02. do 30.04.2017. ili do isteka zaliha.

bosch-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed