Volimo bijelo

Iako mnoge bijelo nose ljeti, a crno zimi, igra ovih ne boja oduševljava na početku ovog proljeća. Posebno najsvjetlija nijansa spektra koja vjerovali ili ne dolazi u šest nijansi (snijeg bijela, bijela mliječno, srebrno bijela, sivo bijela…) i na svim odjevnim predmetima i modnim detaljima.

Što nositi u ovoj ne boji?
• Imate li plavu kosu, ali tamniji ten, nosite bijeli kaputić! On je apsolutni hit sezone i kombinira se s ostalim ne bojama-crnom primarno i sivom kao drugim izborom.
• Bijeli modni detalji su pravo osvježenje uz starije kaputiće i jakne. Pazite samo koju nijansu bijele boje nosite – postoji snježno bijela, bijela u nijansi mlijeka, boja leda…
• Temeljni odjevni komadi u bijelom! A koji su to temeljni odjevni komadi-pitate se? Haljine, suknje i hlače ukoliko se govori o drugom sloju odijevanja. Odaberete li nešto u bijeloj boji, kombinirajte decentno kao i kapute – s ostalim ne bojama!
• Bijeli make up! Zvuči nevjerojatno? Bijelo sjenilo optički povećava oči i otvara pogled.

bijela-fashion-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS