Vivre ima novu pogodnost za on line šopingholičarke!

U moru loših vijesti i informacija koje svakodnevno pratimo na televiziji, u novinama, na portalima i društvenim mrežama, Vivre je odlučio unijeti malo pozitive. Od jučer je lansiran program vjernosti Gala, kao dodatna pogodnost za sve kupce u Hrvatskoj.

Dakle, kupnjom bilo kojeg proizvoda, na svoj ćete račun dobiti bodove koje može iskoristiti pri plaćanju budućih narudžbi, ostvarujući tako dodatne popuste. Bodovi vrijede 12 mjeseci nakon aktivacije, a dodatne bodove moguće je ostvariti pretplatom na besplatni Vivre newsletter te pozivanjem novih korisnika na Vivre stranicu putem aplikacije ili online korisničkog računa.

shopping-vivre-interijer-dom-uređeje-doma-modnialmanah-gala-program-vjernosti

Dragi naši – ostanite kod kuće, gdje u bilo kojem trenutku možete kupovati preko interneta. Na Vivreu imate pristup preko 100.000 proizvoda u samo nekoliko klikova! Odaberite online plaćanje kreditnom karticom i izbjegnite fizički kontakt i plaćanje novcem. Odaberite dostavu u vaš dom – besplatna je za narudžbe veće od 400 kn, a ako vam nešto ne odgovara povrat robe je, također, besplatan.

Trenutno nema komentara

Comments are closed