Vikend spajalica – u subotu ‘raspalite’ roštilj!

Blagdanska spajalica, a nema ‘mrdanja’ iz kuće? Pa što, ako imate dobru napu ili balkon, ove subote napravite roštilj party! Za njega vam je potrebna vaša dobro uigrana ekipa i odličan roštilj koji zahvaljujući patentiranoj OptiGrill inteligentnoj tehnologiji pomaže u pripremi hrane različite debljine.

Upoznajte Tefal OptiGrill roštilj koji ima intuitivni vodič koji vas vodi korak po korak tijekom roštiljanja. On vam javlja kada treba dodati i ukloniti meso, bilo da volite slabije, srednje ili dobro pečeno. OptiGrill Elite ima 12 automatskih programa, ali i Searing Boost za meso koje se peče do savršenstva i čak ima na sebi tamnije pruge od roštilja, baš kao da je pečen na roštilju u restoranu.

Želite li ispeći i nešto drugo? Nema problema! Ovaj električni roštilj možete koristiti za pripremu mesa, za ukusnu piletinu, ribu, povrće i ostalu hranu po izboru, bez potrebe za nadgledanjem. Od njegovih ukupno 12 programa, 4 programa su posebno namijenjena za pečenje povrća: krumpir, paprika, patlidžan, rajčica. U automatskom načinu rada postoje dvije opcije rada: funkcija za smrznutu hranu i funkcija naglog pečenja

Tefal-OptiGrill-elite-roštilj-gastro-modnialmanah

Osim automatskog načina rada postoji i ručni način rada u kojem opcije temperature i trajanja pečenja podesite sami.

Što još trebate znati? U perilici za posuđe mogu se prati ploče za pečenje i posuda koja skuplja sokove od pečenja. Tako da nema ribanja nakon gastro užitka!

Trenutno nema komentara

Comments are closed