Utažite žeđ kosi i tjemenu!

Ovih se dana intenzivno provlači kroz medije priča o tome koliko je kosa stradala ovog ljeta. Ok je, ali… Suho tjeme, suha i pomalo neukrotljiva kosa imaju problema cijele godine. Ne samo nakon ljeta. Svjesni upravo te činjenice mnogi su beauty brendovi počeli s proizvodnjom proizvoda kojima je prvenstveno zadatak hidriranje tjemena i kose kako bi se stvorio balans između zdravlja i njege kose.

Jedna od takvih je nova, John Frieda Hydrate & Recharge linija specijalno osmišljena kako bi hidratizirala i nadopunjavala suhu, krhku kosu iznutra prema van, ostavljajući kosu mekanom, zdravom i punom života. Svi proizvodi koriste tehnologiju koja djeluje poput rezervoara vlage unutar vlasi kose, u kombinaciji s jedinstvenom mješavinom kapi bogatih hranjivim tvarima dizajniranim za punjenje i obnavljanje suhe kose, štiteći je od daljnjeg lomljenja.

Linija za suhu i dehidranu kosu sastoji se od šampona, regeneratora i dubinske maske, a cijela linija formulirana je s kapima obogaćenima nutrijentima koji su sigurni za korištenje na prirodnoj i obojanoj kosi.

John Frieda Hydrate and Recharge linija utažuje žeđ suhoj i beživotnoj kosi uz val snažne hidratacije, pretvarajući suhe, beživotne pramenove u svilenkastu kosu koja izaziva divljenje.

beauty-john-frieda-kosa-hair-njega-haircare-modnialmanah

Cijena proizvoda:
Hydrate & Recharge Šampon 69,80kn
Hydrate & Recharge Regenerator 69,80kn
Hydrate & Recharge Dubinska maska 69,80kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed