Upoznajte tajice koje provjereno ‘tope’ celulit!

Kad su se prvi put pojavile na tržištu Solidea Silver Wave tajice s opisom da odlično tope celulit, pomislila sam ‘eto još jednog proizvoda kojem je marketing usmjeren na ono što žene posebno muči’. Cijena je bila poprilična, tajice neistražene, ali privukla me činjenica da se proizvode u talijanskoj tvornici u kojoj nastaju kompresivne čarape svjetskog glasa. Mjerkala sam ih tako nekoliko mjeseci, a onda ih odlučila sama sebi pokloniti za Dan žena. Sjećam se, bilo je to prije četiri godine kad sam ih navukla (prvi put se teže odijevaju), preko njih prebacila dugu haljinu i krenula s prijateljicama u izlazak. Već u prvim minutama nošenja osjetila sam ugodu nošenja, a kad sam ih skinula to večer imala sam što vidjeti- noge su mi postale ‘valovite’ a na zglobovima je nestao dobro poznat vodeni detalj (nakupljena voda oko nožnog zgloba) s kojim se uvijek vraćam nakon dugog hodanja. Dakle – tajice rade, dreniraju kožu i sprečavaju zadržavanje vode u tijelu.

fashion-solidea-silver-wave-tajice-modnialmanah

Od prve kupovine pa do danas ‘potrošila’ sam četiri komada ovih tajica (u prosjeku se mogu nositi čitave godine, jer u toplijem dijelu godine ostaju u ladicama). Prve i druge sam posebno testirala u pandemijskom periodu noseći ih u dugim šetnjama, a ostale sam ubacila u svoju svakodnevicu pa se skrivaju ispod trenirki, lepršavih haljina, traperica. Nosim ih stalno, po preporuci u trajanju od 8 sati kad putujem, radim na terenu, ali i kad aktivno provodim vikend. One rade svoj posao za moje tijelo, a ja uživam u rezultatima. Ono što me posebno oduševilo je da mi je nestao celulit s unutarnjih dijelova nogu te da mi se stražnji dio nogu u potpunosti učvrstio. Celulit koji je ostao lako se riješi vježbanjem i jakim masažama prije godišnjeg odmora.

fashion-solidea-silver-wave-tajice-modnialmanah

U čemu je njihova tajna?
Tajice su napravljene od crne, elastične tkanine s mikromasažnim učinkom koja nježno urezuje brazde na koži, te dokazuje djelotvornost drenaže. Ove brazde nestaju unutar nekoliko sati, ostavljajući kožu glatkom i osvježenom. Tkanina obogaćena ionima srebra aktivno sprječava razvoj bakterija, čime održava kožu svježom. U ovoj kolekciji s oznakom Silver Wave pronađite i kratke tajice (odlično dreniraju trbuh), rukave (kojim ćete riješiti celulit na rukama), steznik za trbuh (idealan i za mužiće s trbuščićem).

fashion-solidea-silver-wave-tajice-modnialmanah

Krenite u online shopping! Budući da sam veeeeliki fun ovog proizvoda, Solidea je odobrila popust od 15% za kupovinu u web shopu ovih tajica ali i cijelog asortimana uz kod ALMA15. Isprobajte ih – javite rezultate.

Alma Premerl Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS