Upoznajte Holy Donut – jedino takvo mjesto u Hrvatskoj!

Volite li slatko, ali ste izbirljivi tražeći nešto posebno, jedinstveno i jaaaako ukusno svakako posjetite Holy Donut u Karlovcu. Sakriven u dvorištu Križanićeve ulice, ovaj kafić,slastičarna i IT mjesto Karlovca pruža istinski poseban gastro užitak.

Naime, na ovom mjestu, vlasnica Sinalda Češković svakog dana proizvodi male i velike donute po skrivenom receptu ukrašavajući ih neobičnim preljevima, ukrasima. Tijesto je meko, ali podatno, donut je zasitan ali ne ‘betonira’ tijelo. Nakon jednog okusa, vrlo brzo krećete u novu gastro avanturu pa Sinalda radi male donute s različitim okusima/preljevima kako bi što više toga i probali.

holy-donut-fashion-gastro-karlovac-modnialmanah

Po čemu je ovo mjesto toliko posebno?

  • Nalazi se u strogom centru grada, a nudi komociju ladanja na nekom skrivenom mjestu. Dođete u dvorište, smjestite se u željeni kutak i uživate u odličnim slasticama i odabranim pićima.
  • Svi donuti su proizvedeni tog dana- nekoliko sati prije nego li su se našli na vašem tanjuru, a okusa je puno. Samozatajna Sinalda (jedva smo je dobili i na fotki) je izrazito kreativna osoba pa donute prelijeva belgijskom čokoladom ili karamelom a dodaje im od Oreo keksa, čokoladnih bananica, kokosa pa sve do svježeg voća i bombona. Ne znate što je bolje!
  • Holy Donut je jedino ovakvo mjestu u Hrvatskoj!
  • Želite li veću količinu donuta ili neke posebne ukrase, narudžbe se primaju isključivo putem društvenih mreža (FB i Instagram)
  • U Holy Donutu možete naručiti i tortu kojoj sami određujete veličinu i cijenu. Koliko donuta stavite u nju toliko će vas i koštati.
  • Cijena jednog donuta je 10 kuna, a mini verzije 5.
  • Kad ih želite ponijeti kući, svi donuti će biti pakirani u posebne kutije, pa su upravo zato i dobar poklon kad idete nekome u goste.

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed