Upoznajte BLONDME, ultimativni trend svih plavuša!

Kako se zabavljaju plavuše i jesu li zaista fatalne, kako poznata izreka kaže, saznali smo na promociji linije za bojanje i njegu kose iz Schwarzkopf Professionala BLONDME.

Riječ je o liniji proizvoda koji aktivno obnavljaju oštećenu, slomljenu i beživotnu kosu spajanjem veza unutar vlakana kose. Zbog toga nije ni čudo da su salonske bonding usluge brzo prerasle iz trenda u ultimativan tretman kojeg svaki salon jednostavno mora imati u ponudi. Umjesto odvojenih proizvoda koji se koriste za bonding usluge, stvarajući tako dodatan korak u procesu bojanja, izbjeljivanja ili posvjetljivanja, novi BLONDME pomaže frizerima sigurno transformirati kosu klijenata u blond savršenstvo u samo jednom koraku. Nove BLONDME Bond Enforcing boje i toneri prikladni su za sve blond klijente, bez obzira odgovaraju li im više hladni ili topli tonovi.

Globalni BLONDME ambasadori, Lesley Jennison i Kim Vō, dugogodišnji stilisti brojnih slavnih osoba, prenijeli su svoje znanje u seriju očaravajućih blond stilova od kojih će barem jedan biti savršen za sve klijente. “Moji klijenti žele da njihova blond kosa bude svijetla i očaravajuće prekrasna. Oni žele da sjaji. Ipak, najvažnija je personalizacija blond tonova kako bi najbolje pristajali osobnosti, tenu i boji očiju klijenata”, objašnjava Kim Vō, specijalist i umjetnik za blond nijanse.

A koje su to domaće plavuše koje su zablistale na ‘BLONDME način’? Andrea Andrassy, Marijana Batinić, Mirela Priselac Remi, Indira Levak, Lucija Lugomer, Tihana Harapin Zalepugin, Jasna Palić Picukarić, Renata Sabljak, Anđela Ramljak, Lidija Lešić, Iva Mihalić prve su otkrile čari savršene blond kose, u nijansama najpoznatijih holivudskih diva Marilyn Monroe i Briggite Bardot, koje su sada dostupne svima. Lijepa, njegovana, zdrava kosa prirodnog sjaja rezultat je najnovije integrirane bonding tehnologije koja donosi potpuno novu dimenziju u bojanju i njezi blond kose. Domaće ambasadorice branda su Andrea Andrassy, Marijana Batinić i Mirela Priselac Remi, koje su osim prekrasnim frizurama, zasjale i u dizajnerskim bijelim komadima s potpisom Diane Viljevac.

blondme-beauty-modnialmanah
Andrea Andrassy, Mirela Priselac Remi i Marijana Batinić

Znate li? Iz Schwarzkopf Professionala nisu zaboravili na prethodno obojane ili prirodne plavuše čija je kosa gruba i treba dodatnu njegu. Zbog njih je posebno kreirana intenzivna bonding usluga uz Keratin restore Intense Care Bonding Potion i Keratin Restore bonding masku, koje će kosi dati izgubljeni sjaj i blistav efekt kojeg svatko priželjkuje. Od sada, potpuno sigurno i klijenti tamne kose mogu dobiti zadivljujuće svijetle, platinaste blond rezultate i to uz pomoć BLONDME Bond Enforcing Premium izbjeljivača 9+ i BLONDME tonera. Budući da je upravo platinasta, hladna blond boja trenutno veliki hit, Lesley Jennison predlaže korištenje BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting boja za kreiranje nevjerojatnih ledenih tonova, a za senzacionalno sjajnu platinastu boju, metalni i sivi tonovi mogu biti dodani uz pomoć BLONDME Blonde Toning pastelnih nijansi. Za klijente koji ipak žele ostati vjerni uvijek aktualnim, kultnim zlatnim blond nijansama i karamelnom sjaju, Kim Vō predlaže korištenje BLONDME Bond Enforcing Paint-On-izbjeljivača i BLONDME Bond Enforcing Blonde Highlifting nijansi.

Trenutno nema komentara

Comments are closed