Umorni ste od kuhanja ili niste vješta kuharica? Za vas je servis JEDEM DOMA!

Volite li miris fine papice u svojem domu, a za kuhanje često nemate vremena, ili kad ga uhvatite ne ispadne sve onako kako ste zamislili, vrijeme je da se prepustite novitetu na našoj gastro sceni – servisu JEDEM DOMA!

lifestyle-jedem-doma-modnialmanah

Riječ je o jedinstvenoj ‘pomoći’ za urbane žene koja se sastoji od kompletne usluge – nabavke hrane i pripremanje obroka u vašoj kuhinji. Mogu to biti svakodnevni obroci za vašu obitelj ili pomoć kad ste pozvali goste i trebate ih zadiviti svojim kulinarskim umijećem! Korištenjem usluge Jedem doma radni dani dobivaju posve drugačiji tijek. Okupljanje u domu u predvečernjim satima više nije u znaku gladi i nervoze nego zadovoljstva jer vas na štednjaku ili u pećnici čeka svježe pripremljen obrok, a sate koji su pred vama možete iskoristiti za druženja i hobije. Bazu čine domaća jela hrvatska kuhinja – jela koja većina ljudi u svojoj svijesti povezuje s hranom skuhanom u obiteljskom okruženju iz kojeg su potekli.

Jednako tako, ovaj servis nudi uslugu pripremanja hrane za bezglutenski, paleo, lchf, krono ili alkalni režimu prehrane.

Novost: Jedi fino i u uredu!
Visoku razinu usluge prepoznali su i neki uredi, koji za okupljanja svojih poslovnih partnera ili uredske proslave angažiraju upravo domaćice iz ovog servisa, a moguće je naručiti i pametno osmiščljeni gablec.

Trenutno nema komentara

Comments are closed