U Šibeniku počinje Business & Lifestyle Festival!

Spoj poslovnog uspjeha i životnog stila – tako bi se najjednostavnije mogao opisati Business & Lifestyle Festival koji se u idiličnom okruženju Šibenika, točnije u Amadria Parku, Hoteli Solaris 86, održava od 16. do 18. svibnja 2024. Događaj je to koji spaja najbolje od poslovnog svijeta s uzbudljivim aspektima životnog stila. Businessweek nije samo konferencija, to je putovanje ka osobnom i profesionalnom rastu pod mentorstvom vrhunskih stručnjaka. Ovaj festival je prilika da se istraži kako strast, znanje i međuljudske vještine mogu transformirati naše živote na bolje. Šibenik uskoro postaje središte renomiranih predavača, vrhunskih panela, odlične zabave i nezaboravnih networking prilika.

Business & Lifestyle Festival

”Ovaj jedinstveni festival nudi savršenu priliku za profesionalce, stručnjake i entuzijaste iz različitih industrija da podijele svoje ideje, znanja i strasti” kažu organizatori, tvrtka BSB events d.o.o., dodajući kako će kroz program festivala kroz program gostovati inspirativni govornici dijeleći svoje uvide, strategije i inspirativne priče. U programu su i paneli o najnovijim trendovima u inovacijama, investicijama, liderstvu i balansiranju između poslovnog i privatnog života. što u konačnici pruža neprocjenjivo networking iskustvo s tendencijom izgradnje poslovnih veza i proširivanja profesionalne mreže u neformalnom okruženju. Kao na svakom festivalu tako i na ovom organizatori su pripremili after partyje koji će sve sudionike zabaviti do ranih jutarnjih sati.

Business & Lifestyle Festival

Šibenik postaje središte vrhunskih predavača
Slušat ćemo o tome u što investirati u 2024. od Borislava Vujovića kao i o poduzetničkim promašajima i to od predsjednika UGP-a, Hrvoja Bujasa i Ivice Zanettija, jedinog frizera iz regije člana Hall of fame-a . Bit će tu i zvijezda MasterChefa Damir Tomljanović i Miroslav Varga, koji će otkriti kako uz pomoć Googlea unaprijediti poslovanje, a kroz teme o zdravlju će nas voditi Mario Valentić, osobito stavljajući naglasak na metalno zdravlje te ravnotežu privatnog i poslovnog života. Davor Bilman, koji je desetljećima usavršavao vještinu procjene osobnosti – od prodaje automobila do podučavanja tisuća ljudi prodajnim i komunikacijskim vještinama uputit će okupljene kako prodavati različitim tipovima osobnosti. Sudionici imaju jedinstvenu priliku dobiti i besplatne savjete o tome kako se brendirati i prodati online od maga digitalnog marketinga Barbara Slade Jagodić, te kako svladati TikTok vještine od osnivača tvrtke Crew za digitalni marketing, Daria Marčaca s preko 500.000 pratitelja na Tik Tok platformi. Spisateljica Marijana Perinić, bivša košarkaška reprezentativka Antonija Sandrić (Mišura), vaterpolski trener Ivica Tucak te TV voditeljica, urednica i podcasterica Ana Radišić odvest će nas put (R)Evolucije rodnih uloga. Bit će tu i priče o taktičkom pristupu poslovnom odijevanju na panelu na kojem će gostovati stilistice Alma Premerl Zoko i Paula Veličković i medijska konzultantica Izabela Vrtar.

Business & Lifestyle Festival

“Festival je mjesto gdje se poslovna ozbiljnost spaja s ležernim životnim stilom, gdje možete biti odjeveni kako god želite i gdje svatko može naći nešto za sebe – bilo da je to nova poslovna prilika ili priča koju ćete pamtiti. Zašto sudjelovati? Business & Lifestyle Festival nije samo još jedan poslovni događaj. To je platforma za razmjenu znanja, iskustava i ideja, koja potiče na razmišljanje izvan ustaljenih okvira i motivira za ostvarivanje velikih ambicija. Očekuje vas tri dana intenzivnog, informativnog i nezaboravnog iskustva koje će vas osnažiti i inspirirati za nove poslovne poduhvate i osobni rast. Pridružite nam se na ovom jedinstvenom putovanju prema uspjehu i stilu i budite dio prve generacije sudionika na Business & Lifestyle Festivalu u Šibeniku” – rekao je na kraju Davor Bilan, jedan od organizatora Festivala.

Želite li sudjelovati? Prijaviti se možete samo još nekoliko dana na www.businessweek.hr!

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS