Mame odabrale: najbolju dostavnu platformu u Hrvatskoj. Saznajte o kojoj je riječ!

Vodeća platforma za dostavu u Hrvatskoj, Wolt, osvojio je oznaku „Odabrale mame” u kategoriji „Platforme za dostavu”. Naime, mame diljem zemlje odlučile su da je Wolt najbolja dostavna platforma u Hrvatskoj, a čime je Wolt pomeo konkurenciju.

Već sedmu godinu zaredom, projekt „Odabrale mame” provodi online istraživanja zadovoljstva potrošača u različitim kategorijama, od hrane i pića, preko kozmetike i tekstila, do automobila i namještaja, kao i različitih usluga koje svi redovno ili povremeno koristimo. Glasovanje je organizirano putem on-line ankete, a objedinjeni rezultati pokazuju koji proizvodi i usluge s hrvatskog tržišta zaslužuju povjerenje mama te koji su im najviše prirasli srcu. Proizvodi i usluge ocjenjuju se kroz četiri kriterija ocjenama od 1 do 5, a istraživanje se provodi na uzorku od 1.000 mama svih dobnih skupina iz cijele Hrvatske.

majčin-dan-wolt-hrvatska-modnialmanah

Za istraživanje bilo koje kategorije potrebni su i konkurenti na tržištu s kojima se neki proizvod ili usluga mogu usporediti, a samo jedan proizvod ili usluga u jednoj godini može nositi kategoriju „Odabrale mame”. Po obradi rezultata provedene ankete objavljuju se pobjednici, a ovaj certifikat o kojem odlučuju mame iz cijele Hrvatske Wolt će ponosno imati idućih godinu dana.

„Veliko je priznanje biti proglašen najboljim u kategoriji ‘Platforme za dostavu’, posebice kada takvo priznanje dolazi od strane naših direktnih korisnika, u ovom slučaju mama. Drago nam je da naša usluga i proizvodi prate užurbanu svakodnevicu mama kojima dan nikada ne traje dovoljno dugo za sve što moraju obaviti. Hvala im na ukazanom povjerenju”, izjavila je Sonja Oremuš, voditeljica marketinga u Woltu.

majčin-dan-wolt-hrvatska-modnialmanah-odabrale-mame

Wolt od svojih početaka rada u Hrvatskoj posebnu pažnju posvećuje Majčinom danu. Tako je i ove godine Wolt tim povodom pripremio posebnu ponudu za sve one koji žele svoje majke obradovati malim znakom pažnje. Wolt ponuda za Majčin dan uključuje niz zanimljivih i korisnih darova iz omiljenih trgovina i cvjećarni – proizvode iz Bipe, Borbolete, Deliiicija delikatesa kao i Roto Svijeta Pića. Sve ponude dostupne su u aplikaciji Wolt.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS