U povodu obilježavanja više od stoljeća duge baštine u domaćem mljekarstvu Dukat predstavio svoje novo ruho

Naša najdugovječnija mljekara Dukat predstavila je novi dizajn mlijeka i jogurta u povodu obilježavanja više od stoljeća duge baštine u domaćem mljekarstvu.

Naime, davne 1912. godine ova je mljekara pokrenula organizirani otkup mlijeka na području Zagreba, a danas je najveći otkupljivač mlijeka u Hrvatskoj.

Posvećenost Dukata potrošaču i svakoj kapi mlijeka oduvijek je bila njihova strast i svrha Dukata.

I zato Dukat mijenja svoje ruho – daje mu novi izgled i novi sjaj kojim ističe 110 godina posvećenosti mlijeku i isto toliko dugu povijest koju ispisuje s generacijama svojih potrošača.

„Povratkom kapljice mlijeka u logotip Dukat naglašavamo više od stoljeća dugu baštinu Dukata u domaćem mljekarstvu. To je naša jedinstvena snaga i vrijednost koju ističemo i novim pozicijskim sloganom Posvećen vama od 1912., koji postaje dijelom Dukatova logotipa. Istovremeno, novim, modernim i čistim dizajnom naglašavamo prirodnost mlijeka kao savršene prirodne namirnice i naše osnovne sirovine, a Dukat logotip zauzima središnju poziciju na pakiranju, baš kako i zaslužuje najveći znalac domaćeg mljekarstva“, rekao je Duško Glišić, direktor Dukata.

Dukat-novi-izgled-gastro-modnialmanah

Novi dizajn postupno će se prenositi na cjelokupan asortiman Dukata čime će se dodatno ojačati i pozicionirati Dukat kao robna marka s najdužom baštinom u mljekarstvu Hrvatske, posvećenu obogaćivanju života potrošača.

Uz novi dizajn potrošačima predstavlja i novo, suvremeno pakiranje Dukat trajnog mlijeka u pakiranju tetrapak EDGE, investiciju vrijednu više od 4 milijuna eura. Novo je pakiranje Dukat trajnog mlijeka praktičnije za korištenje jer omogućava precizno izlijevanje, potpuno pražnjenje te lakše otvaranje i ponovno zatvaranje.

Svoje poslovanje Dukat temelji na otkupu i preradi najboljeg mlijeka s domaćih mliječnih farmi.

Više od 2.000 proizvođača mlijeka diljem zemlje svakodnevno isporučuju mlijeko Dukatu, od kojih oko polovicu čine mala obiteljska gospodarstva.

Dukat-novi-izgled-gastro-modnialmanah

„Ponosni smo što mali proizvođači mlijeka danas čine čak 50 posto naših dobavljača mlijeka. Jer, podržavajući i osnažujući mala obiteljska gospodarstva potičemo razvoj mljekarstva, ostanak mladih na selu te održivost života u ruralnim dijelovima zemlje“, naglasio je Glišić.

Dukat mlijeka od 2010. godine ponosno nose oznaku „Mlijeko hrvatskih farmi“ koja potrošačima jamči domaće podrijetlo i najbolju kvalitetu mlijeka te su neizostavan dio svakodnevice potrošača diljem zemlje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed