U modnom fokusu karirana suknja!

U modnim sezonama pojavljivale su se poput bljeska, da bi se u kolekcijama za jesen 2023. pojavile kao nositeljice outfita koji će obilježiti ranu jesen. Karirana suknja u jednostavnoj konstrukciji i različitoj veličini kvadrata nalazi se u modnom fokusu ove sezone, a koju ćete veličinu kvadratića odabrati neka bude u skladu s vašim tijelom.

Evo što morate znati!
Osnovno je pravilo da želite li nositi ovaj print, ali i ostale printove sezone te kombinacije printeva i konkretnih detalja u boji kože birajte sitne kvadratiće. Oni će u kombinaciji s drugim detaljima izgledati poput rastera te ćete takvu suknju moći nositi na nekoliko načina.

Kvadrati srednje veličine vrlo su šik izbor za sve one koje žele nositi ovaj print ali ne i dodati volumen tijelu. Srednja veličina kvadrata u izražajnoj plavoj boji te na bijeloj podlozi svježe je rješenje posebno kombinirate li ga uz svevremenski traper, majice u ne boji, mekane i ugodne tenisice.

karirana-suknja-fashion-modnialmanah

Kvadrati, kad su u kontrastu s podlogom na poseban način jednostavnom total looku daju finoću, profinjenost i eleganciju. Budući da ovakve suknje privlače poglede nosite ih samo ako su u skladu s tijelom minimalizirajući ostale modne detalje. Suknja neka bude A kroja, ostali odjevni predmeti uski, a cipele klasične salonke vrtoglave potpetice.

karirana-suknja-fashion-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed