Tri savjeta kako održavati metalni vrtni namještaj!

Red sunca, red kiše i eto dodatnog posla u vrtu. Vrtne garniture od šiblja i tkanine potrebno je dodatno zaštiti kako ih kiša ne bi uništila prije vremena. No – kad imate metalni vrtni namještaj problem je manji. Zbog svoje izdržljivosti i trajnosti cijene ga i najzahtjevniji ljubitelji uređenja eksterijera. On se lako odupire nepovoljnim vremenskim uvjetima, ne smeta mu kiša, snijeg ni jaka sunčeva svjetlost.

Kako bi što duže izgledao kao nov evo kako održavati metalni namještaj:

  • Metalni vrtni namještaj dobro je premazati bojom ili lakom, ali isto tako može biti obložen prahom u tvornici, što značajno povećava njegovu trajnost i otpornost. Prije početka sezone dobro je provjeriti stanje metalnog vrtnog namještaja. Ako je u dobrom stanju, možete ga koristiti bez straha. Ako primijetite ispucanu boju ili ogrebotine, treba ih brzo sanirati i obojiti kako bi se spriječila korozija.
  • Metalne proizvode treba zaštititi od korozije na spojevima. Prije kraja sezone i prije početka nove, provjerite sve vijke i spojeve. Potrebno ih je prskati antikorozivnim sredstvima kako biste produžili vijek namještaju. Briga o spojevima posebno je važna kod sklopivog vrtnog namještaja.
  • Koje vrtne stolice odabrati za balkon ili terasu? Praktično i izdržljivo rješenje je metalni namještaj. Metalne stolice bit će savršene za balkon ili terasu, a posebnu pozornost svakako zaslužuju sklopivi modeli. Karakterizira ih praktičnost uporabe, lagane su i jednostavne za prenošenje. Proizvodi iz ove serije su dodatak koji morate imati, a u ponudi naše trgovine sigurno ćete pronaći model koji će vam se svidjeti.

Gdje kupiti lijepi vrtni namještaj? Inspirirajte se ponudom u Emmezeti

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS