Tri razloga zašto spojiti haljinu i hlače!

Nošenje traperica i haljine modni je trend koji se pojavio u fokusu prije nekoliko sezona i kao takav bio prihvaćen kao ultimativni trend najhrabrijih trendseterica. S vremenom ovo se spajanje svidjelo brojnim ženama pa ne čudi kako se kombinacija uvukla u ormare i klasičarkama. Ulazeći polako u novu modnu sezonu znajte kako su spojevi ova dva pomalo nespojiva odjevna predmeta ponovo u modi. Prije nego li ih negirate – pogledajte koja su tri razloga zašto (ipak) spojiti haljinu i hlače!

Haljina vam je preuska, pa se gumbići neposlušno otvaraju tamo gdje ne treba. Nosite haljinu raskopčano prekrivajući samo gornji di tijela, te je upotpunite trapericama koje će pratiti liniju tijela. Ovaj spoj je vrlo šik za sve večernje izlaske, pa ga ne zaboravite upotpuniti cipelama vrtoglavih potpetica.

fashion-haljina-hlače-modnialmanah

Je li vrijeme da sve izazovne haljine koje otkrivaju određen dio nogu stavite u kutije i ostavite za iduću godinu ili ih možete odjenuti još koji put? U kombinaciji s trapericama haljine koje ste odjenuli ovog ljeta kako biste pokazali raskoš oblina, pretvorite u tunike koje će i dalje silueti dati ženstvenost i prekriven seksepil. Kako bi outfit bio ženstven ne zaboravite vrtoglave potpetice.

fashion-haljina-hlače-modnialmanah

kombinaciji s trapericama mogu predstavljati odličan spoj. Posebno jer takve, jednostavne pamučne haljine možete dodatno stilizirati dodajući ispod njih pamučne majice dugih rukava ili prekrivajući ih s laganim kožnim jaknicama ili sakoima. Uz ovakav spoj nisu nužno potrebne vrtoglave potpetice. Možete ih kombinirati i uz tenisice.

fashion-haljina-hlače-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS