Tri proljetne boje koje vam pomažu stvoriti mladenački total look!

Vjerojatno ste primijetile da vam neke boje pristaju, a neke ne, da vas neke osvježavaju, a neke naglašavaju sve loše na licu… Upravo su boje u modnom smislu pokretači industrije, one su nositeljice trendova ali i alati s kojima mudre žene znaju naglasiti vlastitu osobnost i mladenački izgled. Boje su važnije od mnogo toga na što se žene u svakodnevnom odijevanju fokusiraju. Dakle – boje i njihova moć s kojom možete stvoriti mladenački total look tema su ove modne teme. Znate li koje su to boje?

Sve nijanse bijele – od snježno bijele do vrlo popularne boje mlijeka! Iako zvuči nevjerojatno, neutralna bijela ima čak nekoliko nijansi i o tome koju odaberete ovisit će koliko svježe izgledate. Osnovni savjet je usklađivanje podtona kože i iste nijanse bijele boje – što je podton topliji to je bijela boja ‘zaprljanija’ odnosno u fokusu neka bude boja mlijeka. Ženama snježno bijele puti i hladnog podtona pristajat će snježno bijela nijansa bijele boje. Kad odaberete svoju nijansu bijele poigrajte se kontrastom ne boja. Točkastim printom u kojem dominira svijetla podloga uvijek možete naglasiti svježinu lica.

fashion-proljetne-boje-mladenaćki-look-modnialmanah

Ovog proljeća su u fokusu pastelne nijanse a one osim što daju eleganciju total looku daju i svježinu licu. Za one koje imaju hladan podton kože tako je prijatelj pastelno žuta, a za one s toplijim podtonom pastelno ružičasta, popularno zvana boja maline.

fashion-proljetne-boje-mladenaćki-look-modnialmanah

Baby plava je nova crna što znači da pristaje svima. U odnosu na crnu, ova boja u različitim intenzitetima daje svježinu lica. Prilikom odabira pazite samo na jedno – što su izražajniji i tamniji podočnjaci to neka baby plava bude svjetlija bez sivog podtona.

fashion-proljetne-boje-mladenaćki-look-modnialmanah

Tekst: Alma Premerl Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS