Tri NAF NAF stila koja ćemo kopirati!

Volite li uvijek biti drugačije, nositi trendy look na svoj način onda vas inspirira, pokreće i zabavlja modni brend Naf Naf. Jer upravo s ovim potpisom je odjeća koja pruža mogućnost da budemo drugačije, neobične, svoje.

U aktualnoj NAF NAF kolekciji koja je već stigla u domaće trgovine oduševila su nas tri look-a koja su vrlo nosiva i šik. Pogledajte, inspirirajte se, nosite…
• Novo lice pencil suknje – suknja koja prati liniju tijela i naglašava struk u ovoj sezoni je dobila još nekoliko detalja – seksi prorez na prednjici i romantičnu mašnu koja naglašava struk. Kako biste bile u trendu neka ova suknja bude napravljena od tkanine s printom i u kombinaciji s košuljom koja prati liniju tijela. Isprobajte Naf Naf traper košulje. Dugo nismo odjenuli nešto ugodnije!
• Naglasite stav detaljima! No, ne bilo kakvim – ove su sezone detalji natpisi koji se nalaze na hlačama, majicama jaknama. Izaberite priču koja odgovara vašoj osobnosti (i godinama) i ispričajte je kroz traperice, majicu, jaknicu…
• Volan do volana – na Naf Naf suknjama volan je u skladu s tijelom. Sužava bokove i optički dodajte visinu. Naglašeni struk naglašava i ženstvenost koju možete pojačati romantičnom bluzom s velikim volanom. Upravo taj volan magično smanjuje velika prsa ili malim prsima dodaje seksi siluetu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed