Blistav ten uz Revlon Photoready Insta-fix

Dani su sve sunčaniji i dulji, proljeće se osjeća u zraku… Dok nas sunce ne ugrije i ne stvori nam lijep preplanuo ten vrijeme je da su upoznate s odličnim proizvodom s potpisom Revlona. Ovo je proljeće u znaku prekrasnog highlighter-a koji dolazi u stiku. Jednostavan za nanošenje s odličnim efektom koji daje svježinu i ljepotu licu cijelog dana.

Kako biste ga na pravilan način nanijeli i naglasili konture lica, naučite male trikove kako ovaj proizvod uskladiti s oblikom lica. Jer kad svladate tehniku, prekrivanje nesavršenosti na licu će biti brzo i jednostavno, a efekt savršen.

revlon-beauty-modnialmanah

Što vam je potrebno? Mala spužvica ili kist sa spužvastim vrhom uz pomoću kojih ćete povezati proizvod s ostatkom kože na licu. Važno je dobro blendati kako bi doslovno posvijetlili dio lica koji želite. Kako to napraviti imate li okruglo, srcoliko, četvrtasto ili ovalno lice pogledajte na primjeru.

revlon-beauty-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS