Tri načina vježbanja tonusa kože – od rolanja do joge lica

Vjerujemo kako ste vidjeli da sve više žena nakon 40-te radi jogu lica. Na taj se način najbolje rješavate stresa, poboljšava se cirkulacije krvi, uklanjanju napetosti i aktiviranju procesa obnove stanica kože.

Kako raditi jogu?
Internet su preplavili savjeti brojnih stručnjakinja koje pokazuju čitav niz vježbi koje zatežu kožu lica, vrata i dekoltea, napominjujući kako je uz jogu uvijek dobro napraviti i masažu lica ali i kad ne vježbate koristiti blagodati rolera za lice.

masaža-lice-beauty-njega-modnialmanah

U čemu je tajna?
Roler za lice pomaže poboljšati čvrstoću kože i raditi na mišićima na licu. Možete ga koristiti samostalno ili zajedno sa serumom ili maskom. Također možete koristiti valjak duž limfnih čvorova, što pomaže u odvodu viška vode i uklanjanju toksina. Počnite sa strane nosa i razvaljajte prema uhu, zatim od sredine brade i prema uhu, na kraju od sredine čela prema sljepoočnicama i do ušiju.

masaža-lice-beauty-njega-modnialmanah

Ne zaboravite na masažu!
Rukama masirajte lice i za lijep opuštajući trenutak upotrijebite ulje za lice. Puno naše napetosti leži u vratu i ramenima, zato pri masiranju vrata obavezno gnječite ramena, a zatim prijeđite na poteze prema gore. Započnite s licem puštajući ruke da se pomaknu od čeljusti do jagodičnih kostiju, lagano pritiskajući cijelo vrijeme. Dodajte malo dodatnog pritiska na jagodične kosti. Ovdje možete nježno stisnuti kožu kako biste pokrenuli cirkulaciju. Na čelo; dopustite da vam prsti klize od sredine čela, prema sljepoočnicama. Pritisnite onoliko snažno koliko je ugodno. Da biste postigli iscrpljujući efekt oko očiju, uzmite jedan prst i klizite od unutarnjeg kuta oka, ispod očne duplje, do vanjskog kuta oka.

masaža-lice-beauty-njega-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed