Svi pričaju o kragnicama! Naučite razlikovati različite modele!

Kragnice su IT modni detalji i velika večina nas će podleći ovom trendu. Prije nego li kupite haljinicu ili neki drugi odjevni predmet s ovim detaljem, naučite razlikovati modele ovratnika kako biste odabrale ono što najbolje odgovara stilu kojeg ćete nositi.

Evo koji su sve modeli i kako ih nositi:

  1. Pseće uši je retro model kragne koji nas vraća u lude 70-te. Upravo zato odaberete li košulju s ovakvim detlajem ne zaboravite je kombinirati uz hlače u trapez i cipele četvrtaste potpetice.
  2. Labuđi ovratnik je odlična zamjena za dolčevitu, posebno u toplijem dijelu godine. Ovi su ovratnici najčešći detalj na svilenim bluzama.
  3. Petar pan kragna se nastavlja na dublji izrez bluze ili majice i odlično se kombinira s retro suknjama visokog struka.
  4. Klasična ‘košulja kragna’ je ona koja se nalazi na bluzama i haljinama koje djeluju kao da nosite dva odjevna predmeta(košulju i suknju).
  5. Ovratnik rever je vrlo klasičan model ovratnika kojeg nosite na strogim i pomalo klasičnim odjevnim predmetima.
  6. Mašna ovratnik je vrlo zanimljiva kragnica čiji su krajevi pretvoreni u raskošnu mašnu koju možete vezati na X načina- od mašne koja naglašava romantičan look do jednostavne kravate.
  7. Plemićki ovratnik je kragnica napravljena od nekoliko slojeva fine viskoze i čipke a uz koju možete kombinirati i svevremenski biserni nakit.
  8. Ovratnik mornara je trend koji nikad ne silazi s modnog trona, posebno u toplijem dijelu godine kad krasi ljetne haljinice.
fashion-kragne-modnialmanah

Foto: Chanel, promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed