Tri beauty rutine s aktivnim ugljenom!

Sve se više priča o aktivnom ugljenu koji je samozatajno ušao u svijet ljepote i zdravog života. Samozatajno pokazujući svu svoju moć i djelovanje. Znate li barem neko?

Ukoliko je odgovor malo ili gotovo ništa možda je vrijeme da naučite nešto! Aktivni ugljen na vrlo efikasan i brz način čisti tijelo od toksina, umiruje iritiranu kožu lica, izbjeljuje zube.

beauty-aktivni-ugljen-njega-lice-koža-modnialmanah

Evo kako ga ubaciti u dnevnu rutinu!
• Blagotvorna maska s aktivnim ugljenom magično izvlači masnoću iz prištića i kvalitetno i dubinski čisti kožu. Ukoliko volite same smućkati masku evo vam i super recepta. Pomiješajte žličicu bentonit gline u prahu s malom žličicom praha aktivnog ugljena (kupite sastojke u trgovinama zdrave hrane). Smjesi dodajte pola žličice meda i dvije žlice vode. Maska je dovoljna za lice i dekolte.
• Izbijelite zube! Na vlažnu četkicu stavite prah aktivnog ugljena (praktično ej staviti prah u malu čašicu pa u nju umočiti vlažnu četkicu) i dodajte malo sode bikarbone. Kružnim pokretima prijeđite detaljno po zubima najmanje dvije minute. Dobro isperite i nasmijte se novom danu.
• Njega iznutra! Aktivni ugljen koristite jednom tjedno kako biste pročistili tijelo od toksina. Zdrava i čista crijeva su pola vaše vanjske ljepote, ne zaboravite na to!

Trenutno nema komentara

Comments are closed