Tražite li idealan poklon za majčin dan? Pogledajte ovu kampanju!

Vrijeme leti, a vi nikako u masi onoga što vas okružuje ne možete pronaći nešto zanimljivo, kreativno, drugačije i zabavno za svoju mamu. Kako se ne bi dogodilo da stigne nedjelja u kojoj cijeli svijet slavi Majčin dan (ok, osim nekih zemalja koje biraju neki drugi datum) a vi nemate sitnicu koja će je raznježiti (pa ćete kupiti buket cvijeća ili čokoladu) evo web shopa koji nudi preslatka kreativna rješenja koja će je sigurno razveseliti.

Dedoles je već dugo prisutan na našem tržištu. Srca brojnih kreativaca osvojile su njihove vesele i super udobne natikače koje ponekad djeluju kao dva potpuno različita para, zatim odlična kolekcija pamučnih čarapa koje pričaju priče, odjeća za svaki dio godine…

shopping-dedoles-majčin-dan-modnialmanah

U kampanji za Majčin dan pronađite novitete koji pričaju priču o ljubavi, o odrastanju, ali i slobodnom vremenu, prirodi… Sjetite se što mama najviše voli (poslije vas naravno) i te motive i detalje potražite na detaljima iz aktualne Dedoles kolekcije. Stignete još naručiti sve što poželite jer dostava im je brza i nepogrešivo točna.

Trenutno nema komentara

Comments are closed