Trapez hlače su hit, znate li odabrati pravi model?

Trapez hlače prvi su se put pojavile na početku 70-tih godina prošlog stoljeća stavljajući do tada muški odjevni predmet (hlače) u žensku funkciju. A kroj, specifičan za 60-te tako je inspirirao mnoge dizajnere da naprave hlače koje će i dalje naglašavati žensku siluetu. Od tada, pa sve do danas trapez hlače ne silaze iz modnog fokusa, a posebno ih vole žene s naglašenim bedrima i bokovima. Ako želite trapezice odjenuti ove jeseni, naučite razlikovati modele i odabrati onaj koji je u skladu s vašom građom tijela!

  • Trapez od koljena je idealna model hlača za niže žene s naglašenim listovima i širokim zglobovima. Odaberete li visok struk ovakvih hlača optički ćete produljiti noge.
  • Trapez od boka je idealan za visoke i vitke žene bez oblina koje žele dodati volumen svojem tijelu. Isto tako ovakav model hlača mogu odjenuti i skladno građene žene (posebno ako su primjerice od pliša) koje žele zablistati u posebnim prigodama.
  • Postepeno širenje nogavica odličnu sužava širinu bokova i bedara, pa je idealan za građu tijela kruška. Ako ćete ovakve hlače nositi bez visokih potpetica neka bude povišen struk.
Trenutno nema komentara

Comments are closed