Traperice su hit! Moraju li baš biti poderane ili je moderno i nešto drugo…?

traperice_modnialmanah_mohito

Dobro promotrite svoje tijelo i priznajte si imate li jake bokove, izrazito uzak struk, naglašenu stražnjicu, deblje ili izrazito vitke noge… Sve su to detalji o kojima treba razmišljati kad su traperice u pitanju. No, isto tako kad su trapke u pitanju važno je biti u trendu i odabrati model koji je idealne boje, ukrašen detaljima koji naglašavaju trend, poderan na mjestu koje je u skladu s tijelom.

traperice_modnialmanah_mohito

Danas vam otkrivamo PROLJETNI MUST HAVE kad su traperice u pitanju.
• Traperice u bojama – mogu biti traperice u jakim bojama poput crvenih, ljubičastih, žutih ili u pastelnom spektru.


• Poderani jeans! Da, i to je ove godine hit! Nošenje ovih traperica podrazumijeva i usklađivanje s bontonom odnosno poštivanje nepisanih pravila kako se ovakve traperice ne bi smjele nositi u formalnim prigodama. Prilikom kupovine ovakvih modela pazite na činjenicu kako vam poderani dijelovi hlača mogu optički proširiti bokove, pojačati bedra…
• Traper na traper! Ovo je trend koji nam se jaaaaaako sviđa. Tamne traperice u kombinaciji sa svijetlim košuljama, svijetle traper haljine u kombinaciji s tamnijim traper sakoima. Zar to nije divno? I naravno praktično!

traperice_modnialmanah_mohito
• Traperice s ukrasima! Šljokice, čipka, trake, natpisi… Sve se to može naći na vašim traper suknjama, haljinama, jaknama i hlačama. Pazite samo da ne pretjerate, odnosno da prilikom kombiniranja poštujete pravila manje je više!

 

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS