Tosama Jasmin sport – higijenski ulošci koje trebaju i muškarci!

Sunce i sve toplije vrijeme u potpunosti nas je namamilo na izlaske i pojačane sportske aktivnosti u prirodi. Otvorena je sezona vožnje bicikala, rolanja, trčanja, planinarenja, uživanja u kupanju u termama. Budite spremne u potpunosti! Za to se pobrinula slovenska Tosama koja ljubiteljima sporta predstavlja specijalnu liniju – Jasmin sport. Riječ je o higijenskim potrepštinama namijenjenim ženama (ali i muškarcima) koje vole biti aktivni tijekom cijelog mjeseca.

Upoznajte…
Jasmin sport slip ulošci su hit na tržištu. Riječ je o dnevnim higijenskim ulošcima namijenjenima ženama i muškarcima koji vole sport. Upijaju znoj i štite kožu od iritacije nastale prilikom sportskih aktivnosti. Gornji sloj je napravljen od posebnih vlakana tencela (napravljeni od celuloze/drveta). Kao i većina uložaka iz Jasmin linije i ovi su bio razgradljivi i u skladu s prirodom te sprečavaju na prirodan način razvoj bakterija. Isprobajte i dnevne uloške podijelite s partnerom- sportske aktivnosti će biti zabavnije, a znoj u području prepona neće stvarati neugodno crvenilo i trenje.

Gdje kupiti? Drogerije, dm i u specijaliziranoj trgovini Bijela štacuna koja se nalazi u West gate shopping centru.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS