Tony Cetinski raspjevao Biograd n/m i poslao prekrasnu poruku!

U sklopu svoje ljetne turneje prekrasnog naziva Samo ljubav, jedan od naših najuspješnijih pop pjevača Tony Cetinski raspjevao je i rasplesao publiku okupljenu oko kultnog bazena Ilirija koji se nalazi u sklop Ilirija Resorta u Biogradu n/m.

Izvodeći svoje starije i nove hitove, Tony nije krio oduševljenje brojnom publikom koja je u glas pjevala sve njegove hitove. Posebno je pozdravio goste iz Slovenije koji su popunili prve redove. Publika je tako pjevala i plesala, ali se i dobro nasmijala na brojne šale koje je Tony pričao na račun svoje presađene kose!

”Pa što da vam kažem – novinarima nije važno kako mi karijera traje već 35 godina, samo im je važno kako napreduje moja kosa” – komentirao je duhovito odmičući šiške s čela te svim proćelavim muškarcima iz publike otkrio kako je presadio kosu s potiljka na tjeme. Ok… bilo je to zabavno, ali ne naravno najvažnije na održanom koncertu na kojem je gostovao i mladi perspektivni pjevač Jure Brkljača. Ono što je nas novinare, ali i većinu okupljenih u publici puno više oduševilo je bila poruka ‘Samo ljubav’ koju je Tony poslao te večeri. Tony nastavlja svoju turneju, pjevajući i šireći ‘pozitivnu vibru’ pa pogledajte datume nastupa i zauzmite svoje mjesto u publici.

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed