Tjedan u znaku fašnika! Evo kako ispeći krafnice koje neće ‘popiti’ sve ulje!

Iako nam ove godine zbog pandemije neće biti moguće uživati u karnevalima zabavama pod maskama, svatko će od nas to vrijeme zabilježiti na svoj način, no pri tome sigurno neće izostaviti krafne ili fritule.

Kako ove popularne slastice ne bi ‘popile svo ulje’ iz tavice, dolazi novi kuhinjski aparat kojeg ćete obožavati – i za prženje krafni, ali i pohanje, pečenje pomfrita…

Upoznajte inteligentnu fritezu sa Filtra tehnologijom koja svaki puta kada se priprema jelo u ovoj fritezi ulje filtrira kroz metalnu mrežicu za filtraciju bez ostataka. Zahvaljujući tome dobivamo savršeno pečene krafne ili hrskave, domaće pržene krumpiriće do čak 1,2kg u samo jednom pečenju. Posuda friteze ima neprijanjajući sloj i može primiti do 2,1 l ulja. Friteza je opremljena sustavom hladnih stijenki tako da je vanjski dio friteze uvijek hladan na dodir i pri tome siguran, pogotovo za djecu!

gastro-friteza-tefal-krafne-modnialmanah

Na fritezi se nalaze preklopne drške, te je ona stoga praktična za odlaganje. Temperatura ulja u fritezi se može podesiti u rasponu od 150° do 190° kako biste mogli uvijek ispeći svoje savršeno jelo. I još nešto – na poklopcu friteze nalazi se prozorčić preko kojeg možete nadzirati hranu koji pripremate. Jednostavno je možete očistiti spužvom, a filtar i košara mogu se prati u perilici posuđa.

Više na: www.tefal.com.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed